GEZELLIGE KAMPIOENENVIERING VAN HET WEST-VLAAMS VERBOND

Op zondag 8 maart liep Feestzaal Valentino in Izegem vol voor de kampioenenviering van het West-Vlaams Verbond (WVV).

In de gezellig aangeklede zaal verwelkomden Chris, Peter en Nick namens het bestuur de 180 liefhebbers die zich hadden ingeschreven voor de maaltijd aan de democratische prijs van 20 euro. Omdat het aantal plaatsen beperkt was dienden een paar mensen geweigerd te worden maar die konden in de namiddag nog langs komen voor een drankje en om hun prijs op te halen.

Voor alle aanwezigen had de paasklok een grote zak paaseieren klaargelegd. Er werd gestart met een aperitief waardoor de ambiance er bij sommigen direct in zat, en nadien zorgde traiteur Wim, zoon van een duivenliefhebber, voor een uiterst verzorgde barbecue waarbij iedereen naar hartelust genoot van de lekkere groentjes, sauzen, frietjes en vier soorten vlees. Er werd weer bewezen dat duivenliefhebbers gezonde eters zijn!

Nadien kwam er nog koffie met een lekker stuk taart van bakker-duivenliefhebber Marc.

De bekende accordeonvirtuoos Marino Punk luisterde de viering op met passende muziek en ambiance aan de tafels. De grootvader van zijn vrouw wordt binnenkort 100 jaar en speelt nog zelfstandig met de duiven!

Alle liefhebbers met een eerste prijs op een provinciale of zonale vlucht kregen een mooi aandenken. Daarna was het de beurt aan de kampioenen in de diverse categorie├źn die een geldprijs ontvingen, de laatst geklasseerde kreeg nog een envelop met 50 euro.

Tegen 16 uur konden de aanwezigen tevreden en voldaan huiswaarts keren na een geslaagd en gezellig feest.

Hieronder een aantal foto’s van de viering: