Feest wvv 2019

Beste bestuursleden, beste liefhebbers,

Hierbij laten wij jullie weten dat de viering van de kampioenen 2019 van het West-Vlaams Verbond zal doorgaan op zondagmiddag 8 maart 2020 in zaal VALENTINO te Izegem. De zaal is gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele provincie en er is voldoende parking.

De uitgebreide feestmaaltijd wordt aangeboden tegen de democratische prijs van 20 euro per persoon zodat iedereen kan deelnemen (aperitief, hoofdmenu, taart, koffie / kinderen onder de 12 jaar aan 10 euro).

Iedere vereniging en elke geklasseerde liefhebber krijgt half januari een persoonlijke uitnodiging in de bus. Dus nog niet inschrijven!

Wij rekenen er op dat alle verenigingen nu reeds deze datum aan de liefhebbers meedelen zodat ze zondag 8 maart vrijhouden.

In bijlage sturen we jullie nog eens de folder met de uitslag van onze kampioenschappen. Maar liefst 83 verschillende liefhebbers konden zich klasseren. Ook de winnaars van de vluchten zullen we niet vergeten.

De jaarlijkse informatievergadering met de lokalen wordt georganiseerd einde februari. Hierop krijgen jullie zoals in het verleden alle details over de vluchtkalender en over de in- en uitgaven.

Het jaar 2019  was voor de liefhebbers, voor de lokalen maar ook voor ons bestuur een parcours met een paar onvoorziene hindernissen. Wij hopen dat 2020 vlotter zal verlopen en dat we er samen voor zullen zorgen dat onze liefhebbers in de beste omstandigheden hun geliefde hobby kunnen beoefenen.

Een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar toegewenst vanwege het WVV-bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *